Munkkirinkeli

Käyttöohje

Myyntierä sulatetaan pakkauksessaan huoneenlämmössä n. vuorokauden tai erillään otettuina huoneenlämmössä n. 2 tuntia. Sulatettu tuote tuote tulee lämmitettää esimerkikisi 200 °C uunissa 1-2 min. Munkkirinkelit sokeroidaan välittömästi lämmityksen jälkeen kidesokerilla (tai sokeri-kaneli -seoksella) tai voidaan kuorruttaa pomadalla.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, kasvirasva (rapsi, palmu, shea), hiiva, suola, vanilliinisokeri (sokeri, luontaisenkaltainen vanilliiniaromi), emulgointiaineet (E472e, E300) happamuudensäätöaineet (E170, E341), kardemumma.

VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabiliskt fett (raps, palm, shea), jäst, salt, vanillinsocker, (socker, naturidentisk vanillinarom), emulgeringsmedel (E472e, E300), surhesreglerande medel (E170, E341), kardemumma.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä maitotuotteita, kananmunaa, seesaminsiemeniä ja sinapinsiemeniä.

Kan innehålla spår av mjölkprodukter, ägg, sesamfrö och senapsfrö.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos (55 g)DI﹡
energia1585 kJ872 kJ
energia379 kcal208 kcal10 %﹡
Rasva13 g7.1 g10 %﹡
josta tyydyttynyttä5.2 g2.9 g15 %﹡
hiilihydraatit57 g32 g12 %﹡
josta sokereita15 g8.2 g9 %﹡
ravintokuitu2.7 g1.5 g
proteiini7.9 g4.4 g9 %﹡
suola0.8 g0.44 g7 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Lisää kommentti

Lounasravintola Mänty on herkullisen kotiruuan ja suussasulavien leivonnaisten sekä pikkusuolaisten koti Lahdessa.
Puh: 03-7520921
Email: posti@lounasravintolamanty.fi
Seisakekatu 2
15700 Lahti